VIP

NIJE VIŠE MOGLA DA ĆUTI: Dalilina drugarica otkrila detalje iz braka sa Dejanom – Nepoverenje je pobedilo…

Nepoverenje je pobedilo…

Iako se činilo da su Dalila Dragojević i Filip Car konačno uplovili u mirnu luku, oni su sinoć ponovo raskinuli. Pred emisiju “Pitanja gledalaca” imali su vrelu akciju i sve je pucalo od strasti, ali je potom došlo do maratonske rasprave, koja se nastavila i tokom emisije, ali i posle.

Naime, Car i dalje sumnja da ga Dalila laže o svojoj prošlosti, a u naletu besa, pobacao je poklone i slike koje je pripremio za 8. mart.

Dalilina drugarica oglasila se za domeće medije i ispričala šta misli o aktuelnoj situaciji.

– Dalila očigledno nema sreće sa muškarcima. Filip je voli, ali ima problema sa nepoverenjem, to se jasno vidi. Ne znam šta ona treba više da uradi da bi mu dokazala svoju vernost.

– Ona je i Dejanu bila verna pet godina. To što se desilo sa Filipom, bila je iskrena i stavila tačku na odnos sa njim pre nego što je išta uradila sa drugim muškarcem. Iskreno mu je ispričala sve o svojim prošlim odnosima, a Filip i dalje veruje drugim ljudima koji samo žele da napakoste njihovoj vezi i da ih razdvoje – govori ona.

– Mislim da će se pomiriti. Dalila je celu sebe dala i vidim da ga voli, ali joj smeta njegovo ponašanje, stalno preispitivanje stvari i to što joj ne veruje. Kada bi samo bio onakav kakav je bio za 8. mart, sve bi cvetalo. Ne znam, nadam se da će se on unormaliti i da će konačno uploviti u mirnu luku koja će trajati duže od tri dana – zaključuje Dalilina drugarica.

Izvor: net

Povezani članci

Back to top button