VIP

DALILA POBEGLA – POJAVIO SE SNIMAK KAO DOKAZ: Nije više mogla da izdrži… (VIDEO)

Nije više mogla da izdrži…

Filip Car i Dalila Dragojević ne prestaju da se svađaju i mire u svojoj vezi. Čini se da ovo dvoje zadrugara ne biraju deo dana ili noći kada će iz njihovih usta da počnu da se nižu sočne psovke i najstrašnije uvrede. I ovog jutra su se žestoko svađali, a onda je Car promenio mišljenje pa je pokušavao da ubedi svoju devojku kako je na njenoj strani i kako će je zaštiti od daljih progona zadrugara za vreme emisija.

Snimak njihove svađe se pojavio na jendoj Instagram stranici.

– Ne sme ti ništa reći. Ja dajem izjavu, čuvam te. Tebi se ne sme ništa reći. Ako si ti naumila da se o tebi iznosu stvari, onda ću ja to sprečiti – pričao je Car koji je, dok ovo šaputao, stalno cimao Dalilu za leđa i nije joj dozvoljavao da zaspi.

– Jaoj, Bože – zakukala je Dalila i pobegla iz kreveta, a onda je izašla i iz sobe jer nije više mogla da trpi maltretiranje Cara.

Ona je došla na roze garnituru na koju je stavila posteljinu i legla. Prekrila je glavu ćebetom kako bi pokušala da odspava.

Nije prošlo ni dva minuta Car je došao kod nje i legao svojim telom preko usnule Dalile.

– Ti si me dovela u ovu situaciju, zapamtićeš me. Pa mi recite za crnim stolom, da nisam bio taj koji išao i pričao – ponavljao je besni Car.

Detaljnije možete da pogledate u video-snimku u nastavku KLIKOM NA OVAJ LINK!!

Izvor: net

Povezani članci

Back to top button