VIP

ČUO SE SA TAROM – SPREMA SE DA MU UNIŠTI ŽIVOT: Pakao čim izađe – Otkrio jezive planove… (VIDEO)

Tara je pravarila Ša sa njim, a sada je on razotkrio njene planove…

Situacija oko diskvalifkacije Tare Simov se i dalje ne smiruje. Njeni prijatelji stoje uz nju, a jedan od njih je i Milan Janković Čorba. On je došao na rođendan Mine Vrbaške i tom prilikom je dao izjavu u kojoj je pružio podršku svojoj drugarici Tari.

Čorba se prvo osvrnuo na svoje jednomesečno učešće u petoj sezoni “Zadruge” i jako je ponosan što ovog puta nije pravio gluposti kao u prošloj sezoni.

– Bilo mi je fenomenalno. Družio sam se sa drugim ljudima. Pokušavao sam da razveselim Dejana. Ništa ljubav, ništa Dalila, jer tu nema pomoći. Nisam uopšte davio devojke. Bio sam sa njima po veceima, po ćoškovima, po parkovima, klupama i gledao kroz rupicu – rekao je Čorba.

Naravno da je sve zanimalo kako je to bilo sa ćoškovima i kako je izbegao da ga kamere ne snime.

– Bilo je teško, ali ja sam bio pametniji od kamere. Znači ja se izdvojim, kamera me prati i onda kažem, paljba paljba. Bio sam sa Tarom dok je bila sa Ša. Nije ga prevarila sa mnom, nego je overila – priznao je Čorba.

Reper je otkrio da stoji i dalje uz Taru i da se čuo sa njom odmah kada je saznao da je diskvalifikovana.

– Tara mi je odmah rekla: Brate, imam šav na ruci. Iscepala sam ruku zbog njega. Je*aću mu mamu kad izađe. Ja sam pokušao da je smirim i odmah je pitao da li joj treba burek i jogurt, da li je gladna, da se oporavi malo – ispričao je Čorba.

Čorba je u intevjuu otkrio još dosta interesatnih pikanterija. Ispričao je kako mu je bilo sa Majom Marinković na Kosovu, a onda je priznao u kakvim su oni sada odnosima.

Sve to, ali i još mnogo više možete da poslušate u nastavku:

Izvor: net

Povezani članci

Back to top button