VIP

PRODUKCIJA NAPRAVILA IZUZETAK: Nakon što je diskvalifikovana – Veliki šef izdao saopštenje… (VIDEO)

Svi su užasnuti…

Tokom prethodne noći “Zadrugu” je napustila Tara Simov. Ona je diskvalifikovana zbog nedoličnog i agresivnog ponašanja, a u skladu sa ugovorom koji je potpisala, televizija Pink će na sudu od izbačene potraživati 50.000 evra.

Tara Simov,
Tara Simov,

Veliki šef je zadrugare još noćas obavestio o njenoj diskvalifikaciji, pismom koje je poslato u Belu kuću, a sada se produkcija obratila i javnosti, koja je potpuno zgrožena skandaloznim ponašanjem Tare Simov.

Tara Simov,
Tara Simov,

“Dosta dugo je Tara pravila probleme u Zadruzi kako produkciji, tako i ostalim zadrugarima. Nije im dozvoljavala da spavaju, vređala ih je, ponožavala, a sve to jer ni sama nije znala šta želi. Svađe sa Nenadom Aleksićem Ša, pretnje, vređanja, a potom i ponižavanja ostalih zadrugarki koje su prilazile njemu i Mateji Matijeviću dovodile su sve te devojke u sukob sa Tarom, koja nije mogla da trpi da postoji neko ko je njima preči od nje, pa je konstntno iznosila laži u vidu vređanja kako tih devojaka, tako i Nenada i Mateje. Poznato je da je Tara konstantno pravila haos na imanju, i vređala kako zadrugare, tako i članove produkcije pa i samog Velikog šefa. Dosta dugo su svi bili blagonakloni prema njoj, ali to više nije moglo da se izdrži. Nedolično ponašanje, lomljenje prozora, kamera i celog velelepnog imanja bilo je pre svega sramotno, a zatim i neprimereno devojci njenih godina. Veliki šef jeste darežljv, ali ovako nekulturnom ponašanju je moralo da se stane na put, pa je doneta odluka o momentalnoj diskvalifikaciji!” – stoji u saopštenju.

Detaljnije pogledajte KLIKOM NA OVAJ LINK!!

Izvor: net

Povezani članci

Back to top button