VIP

“BEŽI OD PROMAŠENIH LJUBAVI”: Psihoterapeut u šoku zbog njegovog ponašanja – On ne želi da se promeni…

– Vrlo je infantilan, što je za čoveka od 42 godine jako čudno…

Nenad Aleksić Ša već drugu sezonu pred kamerama pokazuje sve svoje slabosti kada je reč o muško – ženskim odnosima, a stravična poniženja, uvrede, izdaje od strane nezvanične devojke Tare Simov su mu postala potpuno prihvatljiva, te tek ponekad uzvraća udarce, nakon kojih dolazi i do istinskih fizičkih okršaja.

Nenad Aleksic Sa, Tara Simov,
Nenad Aleksic Sa, Tara Simov,

Kako je nedavno njegov nekadašnji prijatelj Uroš Ćertić za medije otkrio, ovakvo ponašanje ga ne čudi, s obzirom na to da je u prošlosti on bio taj koji je zlostavljao devojke, kako fizički, tako i psihički. Da li taj podatak znači da se reper sve vreme suzdržava da pokaže svoje pravo lice? Na to pitanje zna odgovor psihoterapeut koji godinama radi na slučajevima porodičnog nasilja i nasilja nad ženama.

Nenad Aleksic Sa, Tara Simov,
Nenad Aleksic Sa, Tara Simov,

– Spomenuti reper Nenad Aleksić Ša pokazuje veoma infantilno ponašanje pred malih ekranima, što je za čoveka od 42 godine veoma neobično, a time dokazuje nezrelost, beg od realnih problema, promašenih ljubavi, odgovornosti prema životu, strah od ostvarenih žena koje dižu ego, bude osećaj da je i dalje poželjan, mlad, zavodljiv, a kada vidi da gubi kontrolu nad njima, nastaje prava eksplozija osećanja.

– Ništa me ne začuđuje podatak da je i ranije bio agresivan prema partnerkama, a onda kada je shvatio da je strast prošla, da ne može više da živi momačkim životom, zadao je poslednji – kobni udarac. Seanse psihoterapije na koje je išao nisu urodile plodom, jer on istinski nije želeo da se promeni, a antidepresivi i očajanje mogu dovesti do potpunog beznađa i sloma živaca, a nakon toga slede godine osposobljavanja za normalan život i očinstvo o kojem neretko govori – objašnjava stručnjak za “Svet”.

Izvor: net

Povezani članci

Back to top button