VIP

UPAO U STRAŠNU DEPRESIJU ZBOG RASKIDA: Pojavio se potpuno neuredan u emisiji – “Preopteretio sam se jednom Dalilom…” (VIDEO)

“Nepotrebno je da se vređamo, a mogu da je izneviram jednom rečenicom…”

Filip Car je u emisiju “Gledanje video snimaka” došao obučen samo u bade mantil.

On je objasnio voditelju lai i gledaocima da je to zbog depresija koja ga je navodno uhvatila zbog raskida sa Dalilom Dragojević.

– U bademantilu sam zbog raskida, ali izdićiću se kao feniks. Neka nebnitna rasprava. Sinoć sam dobio pitanje na koje sam lepo odgovarao i mislio sam da razume ono što kažem. Ustala je i imala je neki arogantan stav. Nebitno je, ne treba da se raspravljamo, ona će uvek da okrene na svoje. Ona je kod mene videla mnoge stvari za dva dana, video sam i ja.

Filip Car, Dalila Dragojevic,
Filip Car, Dalila Dragojevic,

– Ne treba da se pretvaramo, pustiću taj odnos da ide svojim tokom i u drugom smeru. Ja sam se preopteretio jednom Dalilom, imam puno više voljenih ljudi oko kojih se nisam trudio. Ako to u meni izaziva loše stvari, meni to nije potrebno. Odlučio sam da bude nikako. Malo sam u depresiji, bademantil će odraditi svoje.

Filip Car, Dalila Dragojevic,
Filip Car, Dalila Dragojevic,

– Nepotrebno je da se vređamo, a mogu da je izneviram jednom rečenicom. Zašto bi jedno drugome otežavali borakav? Ajde da ga olakšamo, okrenemo leđa, posvetimo se drugim ljudima i bude nam lako. Teško nam je zajedno, vidimo na žurkama, nije to samo alkohol. Ja nju mogu da izbacim iz takta kad god želim – pričao je Car.

Detaljnije pogledajte KLIKOM NA OVAJ LINK!!

Izvor: net

Povezani članci

Back to top button