VIP

DALILINA NOĆNA MORA SE OSTVARUJE: Ona je ušla u Zadrugu kako bi uništila Dragojevićku pred svima… (VIDEO)

Haos za Crnim stolom…

Martina Petrović je najavila prilikom svog drugog ulaska u zadrugu, da je svašta saznala o Dalili Dragojević u spoljašnjem svetu i da će sve izneti sve u javnost. Svoje pretnje je poalko počela i da ostvaruje, ali se tek očekuje karambol. Naime, u toku emisije “Gledanje klipova”, zadrugari su imali priliku da na video-prilogu pogledaju ogovaranje Martine Petrović sa Anom Spasojević i Tarom Simov. Voditeljka Ivana Šopić je reč dala Ani Spasojević.

– Mislila je na to kada je Dalila spavala u radionici. Uopšte je ne voli, ona na svakom ćošku priča o njoj – rekla je Ana.

– Ja ne znam šta je, verovatno je videla nešto spolja, pa sada priča. Kada je bila igra, mi smo ušle u rehabilitaciju da se ugrejemo, a Dalila je bila u izolaciji, i prebacila joj kao da će se ona smejati njoj kada se bude kočila – rekla je MC Aleks.

– Ja sam njoj prelazila preko nekih stvari, zamerila sam joj to. Prelazila sam preko nekih stvari, kada sam izašla napolje čula sam i videla još neke stvari za mene. Ja ću tek da priča o njoj. Mene je generalno pogodilo ta situacija. Ja kada sam bila vođa ona je rekla da bi mi pružila ruku, vamo tamo, ima tu dosta stvari – rekla je Martina.

– Našla je pogrešnu crkvu u kojoj će se moliti. Zakači se na mene i opstanak je zagarantovan. Ona je ušla sa nekim informacijama, da ja nešto radim. Tako da eto, bavim se magijama. Ona je moj fan – rekla je Dalila.

– Ja se nisam bavila njom, ja se bavim Tik Tokom, ona se pojavaljuje non stop tamo. Došla si ovde da ostaviš muža – rekla je Dalila.

– Ja se ne kajem za to što sam rekla – rekla je Martina.

Kako je sve izgledalo, pogledajte:

SD

Povezani članci

Back to top button