VIP

“BAŠ JE GADLUK”: Žestoka paljba po Dalili i Filipu Caru – “Ona se loži na njegovu agresiju”… (VIDEO)

Bez dlake na jeziku…

U emisiji na RED televiziji, gostovala je bivša zadrugarka Nina Babić koja je osula paljbu po Dalili Dragojević i Filipu Caru.

– Što se tiče Cara i Dalile, isti su mi. Ja Cara za neke stvare razumem, jer Dalila mora da komentariše neke stvari, ona bi na d*pe progovorila i to njega nervira i zbog toga ga razumem.

– Recimo, komentariše na primer Anđelu i Mateju, i samim tim njima dvoma za pravo da oni ustanu i komentarišu njenu vezu sa Carem. On se zbog toga nervira, a i zbog onoga što je ona pokazala, ja ne bih mogla oči da sklopim. On ne može da pomiri sa činjenicom da je ona pored njega i da je on izabrao takvu ženu, jer su nju predstavljali na drugi način, ona je bila kao svetica – priča bivša zadrugarka, pa nastavlja:

– Za razliku od “Zadruge 3”, sada je sve naglašeno, i poljupci, odnosi, baš je gadluk. Ovo je Dalilino pravo lice koje bi verovatno pokazala i u prethodnoj sezoni, da je ostala duže. I tada su se videle njene simpatije prema Kariću, ali ja to nisam htela da komentarišem.

– Čak su se u ovoj sezoni na samom početku više videle nego u “Zadruzi 3”, ali Karić to nikad ne bi sebi dozvolio, pa je i ona to stavila sa strane. Nije ona ovo planirala, njoj se ovo desilo, ona se jednostavno loži na njegove agresije, ne vidim ništa drugo – zaključuje Nina u emisiji “Pitam za druga”.

Detaljnije pogledajte u nastavku:

SD

Povezani članci

Back to top button