VIP

“ŽENA IZ PRODUKCIJE MI JE REKLA DA SE SKLONIM”: Brutalno iskrena – “Dejan Dragojević pobeđuje…” (VIDEO)

Svake srede u 20h – “Između dve vatre”…

Jelena Krunić, bivša rijaliti učesnica “Parova”, a potom i “Zadruge”, bila je gošća najnovijeg izdanja emisije “Između dve vatre”, čije su autorke i voditeljke Miljana i Nevena Arsić, a koja se emituje svake srede u 20 časova.

Jelena je podelila najbrutalnije detalje odnosa sa bivšom najboljom drugaricom Zerinom Hećo, koju je optužila da je kako kaže, lažirala da boluje od najgore bolesti, te da je navodno lažirala kancer.

– U tom trenutku u rijalitiju kada je radila tumor markere, ja sam bila uz nju i jedna fina žena iz produkcije mi je reklada se sklonim od nje i jesam se sklonima, ali kasno – ispričala je Krunićeva, koje se nakon završetka te sezone ponovo družila sa Zerinom, a kako kaže tada je “provalila” da Hećo navodno, kako Krunićeva tvrdi, obmanjuje sve da je bolesna.

– Ja imam sve dokaze, sve prepiske, ništa ne lažem, ja sam izbacila sliku kako leži gola mrtva pijana, pa predamnom je pila alkohol, a imala je zavoj od “hemoterapije”. I kako ti koja nemaš srpsko državljanstvo dolaziš u Novi sad na hemoterapije? Moj otac je preminuo od raka, ja sam to lično doživela. Posle su mi pisali ljudi koji su stvarno oboleli. Da se ona sprda sa tim… – pobesnela je Krunićeva.

Jedna od tema bila je i aktuelna sezona “Zadruge”, a Jelena je otkrila da smatra da će pobednik biti Dejan, ali nije preterano oduševljena.

– Pa Dejan pobeđuje, ali to mi je bljak, jer je tako predvidivo, ali baš je slaba konkurencija, nema ko drugi – rekla je Jelena.

Celu emisiju sa Jelenom Krunić koja je kao i uvek bila surovo iskrena i bez dlake na jeziku pogledajte klikom na video ispod teksta.

Pogledajte prilog:

SD

Povezani članci

Back to top button