VIP

DALILINA DRUGARICA PRONAĐENA MRTVA U KANALU PORED PUTA: Evo svih detalja – Strašna tragedija…

“Ona nije mogla mirno da spava, plašila se za svoj život…”

Starleta Slađana Guduraš pre skoro osam godina pronađena je mrtva u slupanom automobilu. Policija je pronašla slupani “Golf”, bosanskih registarskih tablica, u kanalu pored puta Sremska Rača – Kuzmin.

Inače, ona je navodno bila veoma bliska prijteljica sa Dalilom Dragojević, koja je trenutno u rijalitiju “Zadruga”.

– Policija je u telefonu pevačice i starlete Slađane Guduraš, koja je 2014. poginula u saobraćajnoj nesreći, pronašla brojeve telefona klijenata elitne prostitucije. Mušterije su brojne poznate ličnosti, među njima je i jedan bivši ministar. Kako se Dalila družila s njom i jedna drugoj su se poveravale, ona je znala sve detalje “zlatnog” telefona, što je bilo jako loše za nju. Naime, sve ono što se nalazilo u telefonu odavalo je mnoga imena sa javne scene regiona i iz vrha vlasti koja su koristila usluge poginule starlete i usluge njenih devojaka. Sam podatak da je Slađa možda izgubila život zbog onoga štoje znala uteralo je strah u kosti Dalili. Počela je da dobija pretnje koje nisu bile nimalo prijatne – tvrdi izvor blizak ovoj učesnici rijalitija “Zadruga”, prenosi Kurir.

Sladana Guduras,
Sladana Guduras,

– Ona nije mogla mirno da spava, plašila se za svoj život. Znala je da nije bilo šanse da je Slađa poginula, već da je to uradio neko čije ime se nalazilo u “zlatnom” telefonu i ko se plašio da će ga starleta raskrinkati u javnosti. Usledili su pozivi sa nepoznatih brojeva u kojima su Dalili pretili smrću – tvrdi izvor za “Kurir”.

Pomenuti izvor tvrdi da je Dalila navodno dobijala pretnje zbog kojih se plašila čak i da izađe iz kuće.

– Dalili nije padalo na pamet da bilo šta prijavi policiji jer je znala da bi tako još više razljutila razjarene zveri. Danima nije izlazila iz kuće, plašila se da će je ubiti. Izbrisala je svaki trag da se ikada družila sa Guduraševom kako je ne bi povezivali sa onim što se nalazi u telefonu. Ona se i sada plaši da će neko da joj naudi zbog onoga što zna, zbog onoga što krije. Ima traume zbog toga. Dejanu nije ispričala za ove detalje jer ne želi da ga brine, pa on i ne zna kakve mračne tajne krije njegova žena. Mnogi tvrde da se i Dalilino ime nalazilo među Slađinim devojkama sa kojima je sarađivala, ali to nikada nije dokazano – završava izvor za “Kurir”.

Izvor: net

Povezani članci

Back to top button