VIP

“ZAVRŠAVAM OVAJ ODNOS” – FILIP CAR JAVNO U EMISIJI OSTAVIO DALILU: Ona napravila opšti haos… (VIDEO)

“Preko svega sam mogao da pređem, ali situacija od jutros, da sam ja u onom stanju, a ona da reaguje kako reaguje…”

Filip Car je upao u radio “Amneziju” dok je Lepi Mića bio gost, pa je počeo da priča o raskidu i burnoj svađi sa Dalilom Dragojević.

Za to vreme, Dalila je uništavala zajedničke uspomene u spavaćoj sobi.

– Napravila mi je rovac, još sam imao dodatnu nervozu, nastalo je to što je nastalo. Jedno drugoem samo odmažemo, dovodi me u neke situacije, ja nju. Taj odnos treba da bude sve, samo ne ljubavni. Sve, samo nije ljubav. Mi se za ovo nismo borili, da se raspravljamo oko novca, da li da ga čuvamo za crne dane – pričao je Car.

– Ja bih voleo da ti budeš onaj stari Fića, zaj*bant – rekao je Ša.

– Svaka emocija menja osobu. To može samo vreme – dodao je Lepi Mića.

– Ja sam se trudio da ispravim stvari kod nje, možda je trebalo ona kod mene, a ne da ispravlja 3.000 dinara – govorio je Filip.

– Ona je bila u strahu da ti kaže nešto zbog reakcije, ne dajete jedno drugom da kažete nešto – pričao je Mića.

– Preko svega sam mogao da pređem, ali situacija od jutros, da sam ja u onom stanju, a ona da reaguje kako reaguje… Mi imamo neke slične reakcije. Trudiću se da se ne dovodim u situaciju da se svađam sa njom. Za njeno i moje dobro, ja hoću da se povučem iz ovog odnosa. Želim da budem nasmejan i srećan, nisam onaj svoj. Moram da se fokusiram na dve najbitnije stvari u mom životu, a to su moja porodica i moji prijatelji. Totalni fokus na to.

– Nema šanse više ovo, zarad čega? Pokušao sam svim silama da stanem na noge sa njom, da ispravim neke stvari i uspeo sam, ali ne možemo da uspostavimo normalan odnos. Slažem se sa Mićom oko nekih stvari. Hoću sebe totalno drugačijeg, onakvog kakav jesam i da usmerim sebe na druge stvari. Ja sam kriv što očekujem neke stvari od nje, kao što je ona kriva što sam njen izbor. Ja sam kriv, ja završavam ovaj odnos, Ljubav, veza, ne dolazi u obzir – poručio je Car.

Kako je sve izgledalo, pogledajte ispod teksta:

SD

Povezani članci

Back to top button