VIP

“MISLIO SAM DA ĆU SE SUOČITI SA MAJKOM”: Filip Car otvorio dušu pred milionima… (VIDEO)

Reči oca ga navele na razmišljanje…

Nakon izlaganja Dalile Dragojević o pozivu sa svojim ocem, voditelj Milan Milošević je dao reč Filipu Caru, koji se takođe čuo sa svojim ocem u petak.

– Moj otac je razgovarao sa mnom kako bi razgovorao da sam kod kuće. Kao kad bi živela devojka kod nas, a da se mi prepiremo oko gluposti, rekao mi je da se svađam oko sitnica. Ušao sam onako dubokoumnije u to. Lakše mi je, ja imam izgrađen odnos sa ocem. Drugarski, nikad nije bio autoritet, možda je tu malo pogrešio. Nije podizao glas na mene, majku, sestru.

Filip Car,
Filip Car,

– Majka je već drugačija priča, ona je bila zadužena oko odgoja. Otac oko banalnih situacija. Imao sam strah, mislio sam da ću da se suočim sa mamom. Ona bi dosta kritikovala moje ponašanje. Ja sam pogubljen, ne znam kako je to spolja. Ja sam razvio jaču emociju prema Dalili nego prvi put. Znam da smo radili dosta loših stvari, da moja porodica doživljava to katastrofa. Kako stoji situacija, ne znam, ali neću puno da se opterećujem. Želim odnos kakav je poslednja dva dana – rekao je Car.

Filip Car,
Filip Car,

– Moj otac meni nikad ne bi osporio ovaj odnos. On me sada vidi kao izgrađenu, zna šta sam uradila. Ima izgrađen stav, nikada ovo ne bi osporio, samo da nije dolazilo do onih situacija. Niko ne voli da vidi svoje dete u tim situacijama. Ostaje nam da se trudimo da nama bude dobro, da ne dolazi do onih stvari – dodala je Dalila.

Detaljnije pogledajte u nastavku:

SD

Povezani članci

Back to top button