VIP

“MI VIŠE NISMO ZAJEDNO – NEMAM SNAGE”: Dalila ogolila dušu – Javno rekla ono što će zauvek pamtiti… (VIDEO)

Prelepo…

Upravo je počela emisija Pitanja novinara, vreme kada predstavnici sedme sile ispituju zadrugare sve ono što domaću javnost zanima. Darko Tanasijević, prvi je novinar koji se obratio ukućanima Bele kuće, pa pozvao Dalilu Dragojević.

– Dobro veče zadrugari. Dalila, kako se osećaš posle razgovora sa ocem? – pitao je Tanasijević.

– Toliko sam dugo to čekala i eto dočekača. Ostala sam u šoku kada sam ga videla, posle sam i pričala šta je sve bilo u razgovoru. Kada sam se probudila, slegli su mi se utisci, napeta sam jako. Dobro sam ali i dalje mi je u glavi inbformacija sa Hitnu pomoć. Znam da sam razlog za to što je neko koga najviše volim završio u bolnici… Kako da budem… Bile su priče i da me se odrekao, ja nikada nisam sumnjala u to, ali svakako mi nije bilo prijatno – govorila je Dalila.

– Šta si videla u njegovim očima? – nastavio je Darko.

Videla sam u njemu bes i tugu, da bi voleop da mi pomogne, ali da je nemoćan. Rekao mi da da imam priliku da promenim sloku o sebi, imala sam utisak kao da sam kod kuće… Čim sam sliku videla, počela sam da plačem, odmah je rekao da ga saslušam samo. Žao mi je zbog svega…

– Da li si očekivala onakav stav kada je u pitanju Filip Car? – pitao je novinar.

– Jesam, naravno. Svaki roditelj bi tako reagovao, to je normalno. Rekla sam mu da ne gleda ako mu je teško i objasnila sam koliko mogu zašto je sve tako… – odgovorila je Dragojevićka.

– Šta sada? Kako sada napraviti neki balans? – pitao je Darko.

– Ja uvek radim onako kako osećam. Razne sam situacije prolazila a uvek sam se njemu vraćala. Uvek sam se vodila time da pratim svoj osećaj. Uvek ja poslušam roditelje, ali se ne vodim striktno njihovim mišljenjem. Ne samo za Cara nego inače u životu. Za Filipa je sve ispravno rekao, mi nismo u vezi, on je raskinuo sa mnom jutros… Trudiću se da zapamtim samo lepe stvari, takva sam. Znaš, ne mogu da budem uvek ja ta koja popušta, dosta je bilo. Od sitnica pravi moje velike greške, nemam ni živce ni snage za trud… – odgovorila je.

-Otac ti je zamerio to Filipovo ponašanje prema tebi. Da li si svesna da bi on prihvatio vašu vezu, da imate normalan odnos? – nastavio je Darko.

-Da je poziv duže trajao, možda bi i rekao nešto više, ali fokus je bio samo na to zašto dopuštam sve sebi. Ne sećam se svega, iskreno, pomešalo mi se sve, jer nisam očekivala da će se on javiti. Da sam mogla samo da ga zagrlim… – navela je Dalila.

Detaljnije u nastavku:

SD

Povezani članci

Back to top button