VIP

“STIGLE OGROMNE NOVČANE KAZNE”: Dalila optužila Dejana – Produkcija dala veliki novac…

Otkrila sve Filipu Caru…

Dalila Dragojević i Filip Car su par po kojem će se pamtiti peta sezona “Zadruge”. Bez obzira što većina gledalaca ne podržava njihovo ponašanje, a još manje način na koji su uleteli u vezu, njihov odnos se sa pažnjom prati. Oni su toga svesni, pa su razgovarajući na sofi otkrili i neke tajne produkcije.

– To su ljudi koji nemaju pokriće da bi sedeli u rijalitiju. Ja prva da sam producent i da si nula i sediš mi tu deset meseci. Tvojim honorarima mogu da platim svaku kaznu za RRA – otkrila je Dalila.

– Šta je RRA? – pitao je Car.

Filip Car, Dalila Dragojevic,
Filip Car, Dalila Dragojevic,

Dalila Dragojević, Filip CarFoto: Instagram printscreen/heavycur_zadruga
– To je organizacija koja vodi glavnu reč kada su u pitanju tuče, nasilje, droge i druge stvari koje ne smeju da se izgovaraju na televiziji sa nacionalmom frenkvencijom zbog čega, kada se to desi i prikaže, dolazi kazna televiziji Pink. Za fizičko nasilje, vređanje na nacionalnoj osnovi, stiže kazna i to rigorozna kazna. Takođe, kad se neko kasapi, unakazi, sve to plaća televizija – otkrila je Dalila.

Potom je Dalila spomenula i svog muža Dejana.

– Isto kao sa ovim čašama što je razbijao, sigurno je stigla kazna – rekla je Dalila.

Filip Car, Dalila Dragojevic,
Filip Car, Dalila Dragojevic,

– Ne verujem – rekao je Car.

– Kako ne. Sigurno je stigla kazna. javno kaspaljenje na televiziji, znaš šta to znači. Ogromne su to kazne -istakla je Dalila.

SD

Povezani članci

Back to top button