VIP

DALILA NEĆE SMETI DA SE VRATI KUĆI: Otac postavio ultimatum – “Spreman sam da je se odreknem…”

“Ne mogu da pređem preko nekih stvari koje je sebi dopustila…”

Dalila Dragojević nedavno je ispričala kako je njen otac Huso Mujić voleo da popije i da kocka. Nakon tih navoda, oglasio se Huso i rešio je da otvori dušu o porodičnim tajnama, pa se za početak dotakao svojih sinova, za koje se pričalo da ih se odrekao.

Dalila je u ispovesti izjavila da se viđa sa braćom, a Huso je sada otkrio istinu.

Naime, on je istakao da se svojih sinova nije odrekao i da razgovara sa decom kada on hoće. Kako kaže, Bog mu je jedini svedok da od dece nema nijedno da ne govori sa njim.

Dalila Dragojevic,
Dalila Dragojevic,

Huso je otkrio i sve o ćerki koju su mu oduzeli i koju je usvojila nemačka porodica.

On je rekao da nije bio tu kada su je oduzeli, da je bio sam u Beču, a da nju nije imao više ko da gleda. Jedno vreme je plaćao ženu da je gleda, ali ona više nije mogla to da radi. Bunio se, ali nije vredelo, istakao je Mujić za domaće medije.

Dalilin otac izneo je svoju verziju o razvodu njega i Daliline majke Emine.

Emina Mujic,
Emina Mujic,

On je rekao da su se posvađali, ali da nije mogao više da izdrži i da se vratio u Šepak. Bilo mu je teško zbog Dalile, ali više nije mogao, te da je problem sa alkoholom i kockom imao pre nego što se Dalila rodila, piše “Objektiv”.

Huso je istakao da Dalila nakon “Zadruge” može da živi kako hoće.

– Nek živi ona ako hoće, al’ tog čoveka nek zaboravi. Može i svog babu da zaboravi ako se ne okani tog kriminalca. Spreman sam da je se odreknem. Ne mogu da pređem preko nekih stvari koje je sebi dopustila – istakao je on.

SD

Povezani članci

Back to top button