VIP

VANREDNO NAPUSTIO ZADRUGU: Oglasio se i javno progovorio o svom zdravstvenom stanju… (VIDEO)

Svake srede u 20h – “Između dve vatre”…

U novom izdanju emisije “Između dve vatre”, koje je objavljeno večeras u 20h, autorki i voditeljki Nevene Arsić i Miljane Arsić, gostovao je Bane Čolak, čiji je vanredni izlazak iz pete sezone rijalitija “Zadruga” sve šokirao.

Zadrugara su ugostili pravo iz Bele kuće, a jedna o tema o kojoj su govorili je upravo njegovo zdravstveno stanje zbog kojeg mu je produkcija televizije Pink izašla u susret, te ga pustila kući na oporavak i potrebno lečenje, ali se dotaklo i njegove saobraćajne nesreće zbog koje je zaradio ožiljak na glavi.

Bane Colak,
Bane Colak,

Kako je Čolak jedan od starih zadrugara, budući da je učestvovao u svim sezonama ovog rijalitija, osim četvrte, on je govorio o spremnosti novih rijaliti igrača na “fejk” scenarije zarad što dužeg opstanka u rijalitju.

Pored toga, Bane je komentarisao nezaobilaznu temu odnosa Dalile Dragojević, Dejana i Filipa Cara, budući da su zajedno učestvovali i u “Parovima” na Hepi televiziji, pa je prokomentarisao nagađanja da je Dragojević omađijan, o čemu je govorila Vesna Rivas u emisiji “Između dve vatre”.

Bane Colak,
Bane Colak,

– Ja verujem samo u jednu magiju, a to je ljubav, a Dalila se ne bavi time, ja je poznajem, ona je samo dobar manipulator – rekao je Čolak.

Šta je Bane sve otkrio o aktuelnim dešavanjima pravo sa crnog stola Bele kuće pogledajte ekskluzivno u novom izdanju emisije “Između dve vatre” u sredu u 20h.

Pogledajte prilog:

SD

Povezani članci

Back to top button